Aktivitus dag.

Dagen har spenderats hos Aktivitus och deras lokaler i Göteborg, intressant och givande som vanligt. Dessutom riktigt jobbigt, precis som ett fys test ska vara.

Både Thomas och jag var väl en smula nervösa för vad testet skulle ”avslöja” då vi båda upplevt något av en down period dom sista veckorna, men med insikten att testdatan är till underlag för den kommande vinternsträningens program och inte egentligen ska ses som ett betyg på hur snabb man är i skogen kändes det lite lugnare.
Väl på plats valde vi att förutom Avancerat test också göra ett VO2max test.

Jag tog plats på Monarken först och trampade mig igenom testen med godkänt resultat. Med smått darriga ben klev jag av och lämnade sadeln åt Thomas som även han enl resultatet hade utvecklats sen förra testtillfället, han fick till och med en guldstjärna i kanten för sin prestation;-).

20121017-175429.jpg
Bra med en mask över näsan som samlar upp ev utflygande lungor under VO2max testet.

20121017-175802.jpg
Thomas i full färd med uppvärmningen och Lunkan gör i ordning instrumenten inför testet.

Efter testen var det genomgång av datan och en lunch där målsättning och krav inför nästa säsong sattes upp och diskuterades igenom.
Synd att inte fler tar chansen att låta testa sig och få hjälp av proffs som Mattias med träningsupplägg, det är verkligen för alla, nybörjare som elit får en knuff i rätt riktning och hjälp med ett personligt upplägg med bra struktur på sina träningstimmar.

På vägen hem hann vi med ett värmande möte, men mer om det imorgon……
//Victor

Lämna en kommentar

Under Vardagsmat

Lämna en kommentar