Team Öster Cykel

Under tidig höst 2012 diskuterade Victor och jag vad vi hade för målsättningar med säsong 2013 och hur vi skulle lägga upp träningen under vintern för att vi skulle ta ytterligare ett kliv uppåt i resultatlistorna kommande säsong. Både Victor och jag har ju under 2 års tid tränat relativit hårt för att bli bättre inom vår sport och som alla vet  så krävs det fokusering och hårt arbete för att lyckas. Vi bollade lite hur vi ska samla den energin som vi har till något bra.

I detta läge började vi diskutera om vi skulle fortsätta vår satsning under ett gemensamt fokus vilket lede till att vi startade upp vårt team. Detta var ett av de bästa beslut som vi har tagit. Teamet och de aktiviteter som vi bedrivit och bedriver har givit så mycket positiv energi till oss.

I ett tidigt sked tog vi kontakt med Öster Cykel för att diskutera med Tommy hur han såg på våra tankar. Vi fick ett positivt gensvar från Tommy och Teamet fick en huvudsponsor och där av namnet på teamet, Team Öster Cykel.

Målet med teamet är att under en gemensam flagg samla all den kraft och som vi har för att göra något bra av det. All blir mycket tydligare och vi kan själva ta beslut om vad vi vill göra och vad vi tycker är kul utan att någon annan ska ha synpunkter på detta. Att forma vår satsning under ett team ger oss också nya möjligheter att kunna agera och profilera oss på ett strukturerat sätt. Vi ser också att det blir enklare att få tillgång till nya resurser för att göra vår satsning mer effektiv.

Tyvärr har det också varit så att alla ser inte utvecklingen av team tänket som något positivt utan mer som ett hot. För egen del så tror jag att team och teamstrukturen är här för att stanna. Våra tankar med vårt team är inte att inkräkta på föreningslivet utan att vara ett komplement och samtidigt en resurs som kan samverka med föreningslivet.

Med en positiv och ödmjuk syn på vårt team så tror jag att detta kommer utvecklas till något riktigt bra. Just nu tar vi en dag i taget i utvecklingen av teamet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s