Nu börjar allvaret………

Då var det dags, på Söndag är det fullgas som gäller då den första av fyra tillfällen att spänna vaderna går av stapeln.
Vädret som för en vecka sedan bjöd på regn och kyla verkar till Söndagen bjuda på fin fint crossväder, dvs blött i marken men hyfsat varmt och uppehåll.
Jag vet att vi i Jönköping kommer få gäster från andra städer till helgens Wåffelcross så limma däcken och vässa armbågarna för jag har en känsla av att det kommer gå fortare än vanligt i leran!!

Banan är så gott som klar inför helgen och den förrädiska lilla backe strax innan TC området är nu fylld med sand, ev kommer starten flyttas för att erbjuda längre sträcka för startfältet att spridas innan det smalnar av och kanske att en lerig överraskning dyker upp……..
Nya hinder har också tillverkats eftersom Anders hade alldeles för bråttom över dom förra, dom nya mäter 18cm högre. Fortfarande 2cm tillgodo på max höjden men lite mer utmaning att släpa fötterna över mot slutet.

20121019-152400.jpg
Här finns en fin guide för hur hindret ska tas, titta, studera och gör så kommer vi alla glida över som självaste Sven Nys, guide
Eftersom skadeglädje är den enda sanna glädjen Vurpor och här hur hindren INTE ska tas Aj som f@#

Vi hoppas på massor av tränings sugna cyklister som inget hellre vill än låta pulsen gå i taket under dom dryga 40 minuterna.
Glöm inte heller att ta med er sambo, släktingar, vänner och barn utrustade med grytor visselpipor och annat som för oljud så att chansen till att slappna av utmed banan hålls till ett minimum.

Ni som inte deltog på IntroWåfflan, ta en titt på PMet för all viktig information.

Så, låt spelen börja.
Warp speed Please!!!
//Victor

2 kommentarer

Under Tävling

2 svar till “Nu börjar allvaret………

  1. Flanders

    Tror jag får svårt med de nya hindrena, men jag har faktiskt slagit Sven Nys en gång under min aktiva karriär, dock inte i cx men i xc i en Bundesligatävling 😉
    PS. gillade den där spinningen :p

    • Grymt att ha knäppt han på näsan, o andra sidan är du rätt grym också.
      Jag hoppas dom nya hindren kommer ställa till det lite mer för dig men ändå vara överkomliga för för den stora massan. Max höjd är 40cm och är det som hindren brukar vara, dessa är 38cm.
      Spinningen är lattjo:-) sköna grabbar som ser ut att ta det på blodigt allvar. Hur nu man kan det……..

Lämna en kommentar