Wåffelcross igen i morgon 10:00

Söndagen närmar sig och detta innebär att det snart är dags för Wåffelcrossen igen. För två veckor sedan kördes första etappen av de sex som ingår i serien. Det var då även banan fick sitt karakteristiska kännetecken av att vara en CX bana, LERA. Jag kan även garantera att detta kommer infinna sig i morgon också så det är bara att putsa på cyklarna i kväll, raka benen, ta fram linimentet och för publiken att leta fram allt som kan föra oväsen och kom till gamla Kabe Sommarland och lek med oss alla i morgon kl 10:00.

Helt frivilligt så finns det en lista över hur många varv som kördes under första etappen. Poängräkningen i år utgår ifrån totalt antal varv som körts efter alla 6 etapperna är avslutade och då har vi förhoppningsvis en person som får mottaga det åtråvärda Wåffelpriset.

Ni får ha överinseende med stavningen av namn då det inte alltid var självklart att utläsa det tydligt från de listor som fanns.

Om det är så att du känner att du är med på fel lista (CX/MTB) så hör av dig med en kommentar här på bloggen.

Wåffelcrosresultat

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Wåffelcross igen i morgon 10:00

  1. Daniel Andersson

    Jag glömde fylla i antal varv(6 varv utan introvarvet) den 12 oktober men fyllde i idag kan ni lägga på dom på Daniel Andersson i mtb – klassen mvh Daniel

Lämna en kommentar