Det kom ett julkort

Ska vi ta hela historien så kom det första redan förra julen..
Några dagar innan julafton damp det ner i brevlådan. Lika häftigt som i år. Motivet då var tre stycken cyklister på språng. Det tog ett tag innan jag insåg att det var jag som var avbildad på kortet tillsammans med Victor och Tommy. Jag skrattade många gånger åt alla detaljer på kortet och minnena från Wåffelcrossen som var illustrerat på kortet. Till saken hör också att Victor och Tommy fick också varsitt kort, lika häftigt men med en annan illustration.
Korten var underskrivna med Anders. Vem var denna Anders?? Det var ett litet detektivarbete att leta reda på denna tecknare men skam den som ge sig och det visade sig att Anders var ju nästan granne med Victor och en hängiven crossåkare som hade förgyllt vår tillvaro på Kabesommarland under några söndagar på senhösten.

Jag hade nästan glömt detta då det idag damp ned ytterligare ett julkort. Ett underbart julkort. Jag kan sitta och titta på det och hitta nya detaljer att minnas och skratta åt från årets Wåffelcross. Undra om det finns fler varianter av detta julkort i år också?

julkort

Stort tack Anders. Du förgyllde verkligen min dag idag!

/Thomas

Lämna en kommentar

Under Vardagsmat, Wåffelcrossen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s